Integrează florile preservate
în aranjamente inedite


De la clasicul trandafir roșu, până la specii cu trăsături și caracteristici unice, Infinity Flowers îți oferă o varietate de opțiuni din care poți alege în funcție de preferințe sau de personalitatea celei căreia îi este destinat. Îți plac tonurile tip pastel sau nuanțele cu un puternic impact vizual? Îți oferim o varietate de culori și tipuri de trandafiri din care poți alege, care împreună cu alte materiale și texturi vor crea aranjamente inedite. Explorează lumea Infinity și lasă-te inspirat!

Lasă-te inspirat
de culori și texturiRezistență


Florile conservate sunt foarte rezistente în timp. Te poți bucura de ele ani la rând dacă le îngrijești corespunzător. Florile noastre nu necesită apă și lumină pentru a-și păstra frumusețea naturală.


100% produs natural


Pentru conservarea florilor se folosește un lichid special care înlocuiește apa din plantă, păstrând o imagine naturală a trandafirului. Un avantaj al florilor Infinity este că acestea nu necesită îngrijire.


Neartificiale


Florile conservate nu sunt flori artificiale. Chiar dacă ele trec printr-un proces de stabilizare, nu se folosesc substanțe nocive sau toxice precum plasticul sau alte ingrediente sintetice.


Nu cresc


Pentru a păstra acel moment perfect de înflorire, imortalizând naturalețea florii, sunt stopate toate procesele biologice, prin urmare planta nu mai crește. Rămâne perfectă pentru eternitate.

 

Alege florile perfecte
plasează comanda ta


Flori Holland